Vila Miramare B

Opis - Vila Miramare B


Gostima se sviđa zbog:

- Najtraženiji objekat u našoj ponudi

- Odičan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Miramare se nalazi na samoj plaži Paradiso beach i na nekih 800m od centra Neos MarmarasaHotel Miramare je kompleks koji se sastoji od više zgrada - bungalova u prelepo uređenom dvorištu, kojim dominiraju palme, održavani travnjaci i cvetne aleje. U pitanju je jedan te isti objekat, ali smo mi radi lakše raspodele objekat podelili na krilo "A" i krilo "B".

Hotel Miramare u svom sastavu ima izuzetno komforne studie za smeštaj dve i tri osobe, i apartmane za smeštaj četiri do pet osoba. Najbliži supermarket je udaljen 70m od kompleksa. Nadomak vile se nalazi stanica odakle nekoliko puta dnevno polazi turistički vozić i saobraća do centra Neos Marmarasa kao i do glavne gradske plaže (vozić u vansezoni saobraća nešto ređe nego u sezoni-jul/august). Cena karte u jednom pravcu iznosi 2 €, (deca do 6 godina ne plaćaju).

Miramare studija i apartmani su raspoređeni u četiri udobne i elegantne dvospratne zgrade koje se stapaju sa okolinom, i koje imaju šve sto je potrebno za ugodan boravak. Ceo kompleks hotela Miramare, koji se nalazi na samoj plaži Paradiso beach, uključuje recepciju, hol, bar, restoran i veliku prekrivenu verandu i 36 apartmana sastavljena od jedne ili dve udobne, totalno opremljene sobe, kuhinje, kupatila. Sve ovo, uključujući i prirodnu lepotu Halkidikija, sunca na Sitoniji i plavog mora u Neos Marmarasu, komfor, dobra usluga, ljubaznost i prijateljsko okruzenje koje nudimo, daće Vam zaista prijatan odmor i opravdati Vaš izbor.

Struktura smeštaja je kako sledi:

- 1/2 studio – dva standardna ležaja
- 1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj
- 1/4 apartman – jedan francuski ležaj širine 160cm u sobi za spavanje, a u dnevnoj sobi jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje.

Napomene za smeštaj:

Jedno dete do 6 godina u zajedničkom ležaju – besplatno. U 1/3 studiu mogu boraviti najviše tri odrasle osobe i jedno dete do 6 godina. Dete od 6 - 12 god. kao četvrta osoba plaća 8€ dnevno i ima pomoćni ležaj. U 1/4 apartmanu mogu boraviti najviše četiri odrasle osobe i jedno dete do 6 godina. Dete od 6 - 12 god. kao peta osoba plaća 8€ dnevno i ima pomoćni ležaj.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.103122, 23.776359.

(3 )
(0 )

Vaš glas je uspešno zabeležen!

Vaš glas je već zabeležen!Cenovnik - Vila Miramare B

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


leto
2017
VILA Cena
po
osobi
Cena po
smeš-
tajnoj
jedinici
AC uređaj 1/3 1/4
MIRAMARE U
ceni
Nije
u ceni
studio apartman
broj
noći
termin boravka rsd rsd
10 20.05 30.05     0 85* 0 99*
10 30.05 09.06     0 285 0 365
10 09.06 19.06     0 455 0 505
10 19.06 29.06     0 525 0 635
10 29.06 09.07     0 595 0 725
10 09.07 19.07     0 665 0 815
10 19.07 29.07     0 775 0 915
10 29.07 08.08     0 775 0 915
10 08.08 18.08     0 775 0 915
10 18.08 28.08     0 675 0 798
10 28.08 07.09     0 505 0 635
10 07.09 17.09     0 405 0 505
10 17.09 27.09     0 110* 0 100*
Doplata za autobuski prevoz:
Beograd Odrasli 60€; deca 0 - 12 god 50€
Niš Odrasli 50€; deca 0 - 12 god 40€

Cene u tabeli su izražene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate.

U cenu aranžmana je uračunato:
– najam studija/apartmana na bazi 10 noćenja;
– usluge pratioca grupe;
– usluge predstavnika agencije;
– troškove organizaceije putovanja;

U cenu aranžmana nije uračunato:
– prevoz autobusima visoke turističke klase (u paket aranžmanima);
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
– programom nenavedene usluge;
– individualni i ostali troškovi putnika.

Napomene za smene označene zvezdicom(*):
– Cene označene zvezdicom su po osobi i sadrže smeštaj i prevoz iz Niša.
– Doplata za prevoz iz Beograda je 10€ po osobi.
– Umanjenje za goste koji ne koriste prevoz je 20€.
– Popust za uplate u celosti ne važi za smene sa zvezdicom


Termini iskazani u cenovniku:
- Termini i smene koje su iskazani u cenovniku su fiksni, i ne mogu se menjati bez obzira na vrstu prevoza. Moguće je uzeti aranžmana na manji broj noćenja od navedenog u ponudi u cenovniku, ali u tom slučaju nema umanjenja cene.
- Ukoliko je cena u ponudi iskazana za najam studija/apartmana, u tom slučaju nema umanjenja ukoliko putnik koristi sopstveni prevoz.

Predrezervacije:
- Ukoliko postoji mogućnost, telefonske predrezervacije važe 24h.

Rezervacija:
- Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od minimum 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na First i Last minute uplata, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 15 dana pred putovanje.

Mogući načini plaćanja:
1) Uplate u celosti do polaska:
- Gotovinske uplate u našoj poslovnici
- Uplatom na naš tekući račun u bilo kojoj pošti ili banci
- Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa)

2) Intesa Frendi
- kreditnim karticama BANCA INTESE do 3 mesečne rate bez kamate.

3) Odloženo
- Čekovima. Avans 40% gotovniski prilikom rezervacije, a ostatak odloženo u jednakim mesečnim ratama deponovanjem čekovima građana, uz uvećanje ostatka aranžmana u iznosu od 2% mesečno na ime manipulativnih troškova. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva najkasnije do 15 novembra tekuće godine

4) Uplate iz inostranstva
- Za lica van teritorije republike Srbije, uplata aranžmana je moguća na naš devizni račun. Instrukcije za plaćanja dobijate prilikom sklapanja ugovora o putovanju.

5) First i last minute ponude:
- Neophdna je uplata u celosti prilikom sklapanja ugovora o putovanju

Važno: Cene u tabeli su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Marfin banke na dan uplate. Prilikom sklapanja ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Sopstveni prevoz:
- Po dolasku u letovalište putnici se sa voucher-om javljaju predstavniku koji ih smešta u izabrani smeštajni objekat. Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukoliko koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom nalaze se i na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. O svim detaljima, putnici se mogu raspitati i u agenciji. Ukoliko osoblje u agenciji nije u mogućnosti da odgovori na sva pitanja, molimo putnike da se raspitaju kod nadležnih organa. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto. Ne zaboraviti zeleni karton (obavezan za Makedoniju), međunarodnu vozačku dozvolu i „AMS ovlašćenje“ ukoliko vlasnik vozila nije prisutan. Deo obavezne opreme za vozilo je i vatrogasni aparat.

Autobuski prevoz:
Vrši se autobusima turističke klase (visokopodan ili doubledecker). Prevoz se plaća najkasnije 15 dana pre početka puta. Autobus polazi dan ranije u odnosu na datume iz tabela. Moguće je prikupljanje putnika ispred svih motela na magistrali Beograd – Niš – Vranje. Ukoliko postoji transfer konekcija, mogući su i polasci iz drugih gradova iz Srbije (raspitati se u agenciji). Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka na destinaciji.
Prevoz male dece:
Po članu 31. Zakona o bezbednosti saobraćaja "Dete do tri godine starosti prevozi se u bezbednosnom sedištu, odnosno korpi, osim u vozilima za javni prevoz putnika".

Avio prevoz:
Vreme leta na čarter letovima, objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta, tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja. Prema međunarodnim standardima, u slučajevima kašnjenja letova, avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.

Zdravstveno osiguranje:
– Zbog izuzetno visokih troškova lečenja u inostranstvu, preporučujemo Vam da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Osiguranje se odnosi se na zdravstvenu asistenciju koja je potrebna u slučaju iznenadne bolesti osiguranika ili posledica nesrećnog slučaja za vreme boravka u inostranstvu, kao i uslugu hitnog prevoza u Srbiju. 
- Kod nas možete kupiti individualne ili porodične polise Putnog osiguranja po povoljnim cenama.

Napomene:
- Molimo Vas da pročitate i da se upoznate sa Uslovima korišćenja sajta.
- Troškovi promene već potvđenih rezevacija su 990 dinara po rezervaciji. Promena datuma putovanja, kao i promena vile, računa se kao otkaz putovanja.
- Molimo Vas da proverite važnost Vaših putnih isprava
- Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa
- Voucher, za putnike koji koriste sopstveni prevoz, se dobija u agenciji sedam dana pred polazak na put.
- Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura, su izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kupatila ili kuhinje
- Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuje. To lice ne moze biti iz agencije.
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije, i nemaju pasoš Republike Srbije, dužni su da se samostalno raspitaju o viznom režimu zemlje u koju putuju, kao i u tranzitnim zemljama.
Wireless internet - WiFi uređaj koji je instaliran u smeštajnom objektu podrazumeva WiFi spot (mesto) odnosno zonu u objektu gde je signal dostupan. Agencija nije u mogućnosti da garantuje, niti snosi odgovornost, za jačinu signala, pokrivenost apsolutno svih studija kao ni brzinu protoka. Ovime agencija ne obećava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj smeštajnoj jedinici
- Putnici su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i poštovanje kućnog reda. Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
- u pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski ležaj (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
- Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
- Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion, transfer iz Novog Sada itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.

Uz ovaj cenovnik vaze program i Opšti uslovi organizatora putovanja Bravo tours OTP 223/2010

Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima