Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603Neos Marmaras u svojoj šarolikoj ponudi ima: studija i apartmane, vile i hotele. Kao najčuvenije letovalište na poluostrvu Sitonija, Neos Marmaras je kao stvoren kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Neos Marmaras apartmani koji su locirani u "prvom" i "drugom" centru nalaze se skoro na podjednakoj udaljenosti i od Neos Marmaras plaže tako i od plaže Paradiso beach.

Vile i apartmani su pažljivo birani, i predstavljaju verovatno najbolju ponudu koju Neos Marmaras ima da ponudi.


Neos Marmaras apartmani 2023 preko 5 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:


Vila Sole a Mare

Besplatan internetAC u ceniPogled na moreNovogradnjaNov nameštajU centru

Vila Sole a Mare
Letovanje Neos Marmaras 2023

Vila Sole A Mare je novosagrađena vila koja se nalazi u srcu Neos Marmarasa u glavnoj pešackoj zoni. Od obale je udaljena 20m, a od poznate gradske plaže koja vodi ka Porto Carasu 300m. Vila je 2015. godine primila svoje prve goste. Smeštajne jedinice imaju direktan pogled na more ili bočni pogled. U ponudi imamo trokrevetne, dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetne apartmane. Kapaciteti se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Sve sobe su moderno opremljene, sadrže LCD TV, klima uređaje, kompletno opremljenu kuhinju (mini električni šporet, posuđe, frižider) i tende. Promena posteljine i peškira vrši se svakog petog dana boravka.

Vila Elli

Besplatan internetAC u ceniNov nameštajU centruPaket aranžmani

Vila Elli
Letovanje Neos Marmaras 2023

Vila Elli se nalazi na samo 20 metara od najlepšeg trga Neos Marmarasa, u manjoj ulici. U svojoj ponudi, vila Elli ima trokrevetne studije na prvom spratu, petokrevetni apartman na drugom spratu, kao i apartmane i duplekse sa galerijom u prizemlju. Sve smeštajne jedinice u svom sklopu imaju TV, Wi-Fi internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana. Apartman i dupleks sa galerijom su  prvi put  na raspolaganju putnicima bili za leto 2017.

Vila Janis 1

Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetPogled na moreZa porodiceZa parove

Vila Janis 1
Letovanje Neos Marmaras 2023

Vila Janis 1 se nalazi na kraju tkz "beogradske" ulice. Sa enterijerom od punog drveta, Janis 1 daje Vam osećaj topline i osecaja kao da ste u Vašem domu. Vila Janis 1 je udaljena na 80 m od gradske plaže Neos Marmarasa, i na nekih 250 metara, od centra grada. Svi apartmani vile Evros 1 opremljen je sa kuhinjom, kupatilo sa TWC, TV, AC, i terasama od kojih većina ima pogled na more. Korišćenje klima uredjaja u vili Janis 1 je nije uračunato u cenu najma apartmana. 1/4 apartman - Dve dvokrevetne sobe. U jednoj od soba nalazi se kuhinja/niša, ili u predsoblju apartmana, kupatilo(twc), TV, AC, prostrana terasa sa direktnim ili bočnim pogledom na more. 1/4 apartman prizemlje - Dve dvokrevetne sobe, kuhinja/niša koja se nalazi u jednoj od soba apartmana, TV, AC, kupatilo (TWC). apartman poseduje terasu ka ulici i terasu koja je u bašti kuće. 1/2 studio BPM - Soba sa dva klasična ležaja (TV,AC), u kojoj se nalazi kuhinja/niša, kupatilo(TWC), terasa koja gleda na baštu i ima bočni pogled na more. 1/2 studio - soba sa dva klasična ili francuskim ležajem (TV,AC) u kojoj se nalazi kuhinja/niša,kupatilo(TWC),terasa koja gleda na baštu vile odnosno ka Vili Janis 2.

Vila Anesis

Besplatan internetNov nameštajIzvan centraMirna lokacija

Vila Anesis
Letovanje Neos Marmaras 2023

Vila Anesis locirana je u tzv "Beogradskoj ulici", prvoj od Neos Marmaras plaže, od koje je udaljena oko 200m. Vila je renovirana 2014/15, sa prostranim holom i recepcijom u prizemlju. Pogodan kutak za druženja i ostavljanje prtljaga do polaska autobusa. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu, od kojih svaki poseduje opremljenu čajnu kuhinju/nišu, kupatilo TWC, TV, AC, terasu (određeni br.studija ima manje terase zatvorenog tipa) i Wi-Fi. Vila Anesis poseduje sopstveni parking (za ograničen broj vozila). Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija. Doplata na licu mesta 3€ dnevno. Struktura smeštaja je kako sledi:1/2+1 studio: soba sa dva spojena ležaja i jednim klasičnim ležajem ili užim francuskim ležajem i jednim klasičnim ležajem. TV, AC i kuhinjom/nišom, kupatilo (TWC).1/3 studio: soba sa tri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom, kupatilo (TWC).1/3 apartman: soba sa tri klasična ležaja, TV, AC i fizički odvojena kuhinja, kupatilo (TWC).1/4 studio: soba sa četiri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom, kupatilo (TWC).

Vila Janis 2

Udaljenost od plaže do 100mBesplatan internetMirna lokacijaZa porodice

Vila Janis 2
Letovanje Neos Marmaras 2023

Vila Janis 2 se smeštena je na kraju "beogradkse" ulice, koja je prva skoro paralelna sa gradskom plažom Neos Marmarasa. Vila Janis 2 udaljena je svega 100 m od gradske plaže Neos Marmarasa. Janis 2 je prepoznatljiva sa enterijerom koji obiluje punim drvetom i mermerom. Janis 2 u svom sastavu raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, jednom dvokrevetnom sobom, kao i sa dvosobnim apartmanom sa dva kupatila i dve prostrane terase. Svaki studio vile Janis 2 poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo TWC, terasu od kojih pojedini imaju pogled na more, TV, AC. Struktura smeštaja je kao sledi: 1/2 studio - Soba sa dva ležaja,TV, AC kuhinjom/nišom, kupatilo (TWC), terasa od kojih pojedine imaju pogled na more.1/2 soba - Soba sa užim francuskim ležajem bez kuhinje. Poseduje frižider, TV, AC. Kupatilo (twc), terasa.1/3 soba - Soba sa tri ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom. Kupatilo. Terasa u prizemlju.1/4 studio - Soba sa četiri klasična ležaja, TV, AC i kuhinjom/nišom, kupatilo (TWC). Dve terase, jedna pogled more.1/4 apartman - Dve sobe, u jednoj dva klasična ležaja, u drugoj dva klasična ležaja i kuhinja, TV, AC, kupatilo (TWC). Dve terase, jedna pogled more.  

Vila Sisi

Besplatan internetPogled na moreDvorišteZa parove

Vila Sisi
Letovanje Neos Marmaras 2023

Vila Sisi se nalazi na kraju tkz "beogradkse ulice", iznad fudbalskog terena, na nekih 150m od mora i gradske plaže. Izgrađena u savremenom stilu. Vila Sisi raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, sa terasama  od kojih pojedine imaju pogled na more,  kao i apartmanima predvidjenim za smeštaj od 2 do 4 osobe. Prizemna dvorišna studija izlaze na pazljivo negovan vrt sa mediteranskim rastinjem što vilu Sisi čini Idealnom za porodice za decom. U okviru dvorišta nalazi se i tuš. Studija i apartmani u vili Sisi imaju TV, kompletno opremljenu kuhinju, klima uredjaj, terasu. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija/apartmana.

Vila Stratos

Besplatan internetAC u ceniU centruSmeštaj za dve porodice

Vila Stratos
Letovanje Neos Marmaras 2023

Stratos house je smeštena u manjem centru Neos Marmarasa, trga sa fontanom, gde se nalaze naše već dobro poznate vile Nikos, Santala, Teodosis, Alcano.... Od mora je udaljena 60 m a od gradske plaže oko 7 min hoda. Vila Stratos raspolaže sa četvorokrevetnim apartmanima na drugom spratu kao i šestokrevetnim duplex apartmanima (dve spavaće sobe) na prvom spratu. Svi apartmani ovog objekta imaju po dva balkona i delimičan pogled na more a opremljeni su čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, TV-om, klima uređajem, mogućnošću korišćenja wi-fi signala, peškirima. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/4 apartman: bračni krevet + 2 sofe1/6 douplex: 2 bračna kreveta + 2 sofe  

Mislite na odmor!