Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Sportske u aktivnosti u Neos Marmarasu

 

Neposredno uz gradsku plažu nalazi se i veliko igralište lokalnog fudbalskog kluba iz Marmarasa. Tereni za sport su pristutni u svakom delu mesta mada ih naravno najviše ima na plažama. Uradite speed test rešavajući osmice i zagonetke, proverite znanje i umeće vožnje kartinga na stazi San Marino gde ce vam vrele gume podići uzbuđenje i poteći žmarci i adrenalin iz žlezde.
Na gradskoj postoji i mreža pa se može igrati odbojka. Luna park u centru namenjen je najmladjima, dok se u luci nalazi veći, koji ima razne sadrzaje (karusel, zvrk i sl.). 
Takođe, ukoliko želite da isprobate malo ekstremnije sportove na vodi, preporučujemo vam i odlazak do Lolos Ski centra, u kojem možete naučiti i skijanje na vodi, kao i mnoštvo drugih sportova. Pored grupnih sportova, treneri iz Lolos Ski centra nude i individualne časove skijanja na vodi kako biste što bolje i brže savladali ovu tehniku.
Ne volite ekstremne i glasne sportove? Na Porto Carras plaži možete pronaći konjički centar Ziogas u kojem možete uplatiti časove za sebe ili vaše najmlađe, a ukoliko ste i profesionalac u ovom sportu, možete sami sa svojim prijateljima jahati po divnoj plaži i samim terenima koji su napravljeni samo za ovu upotrebu. 


Još informacija o Neos Marmarasu

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Neos Marmaras 2024!