Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Cene van pansionske potrošnje u Neos Marmarasu

 

Pored iznosa uplaćenog za najam apartmana, letovanje iziskuje i određenu svotu novca i za van pansionsku potrošnju. Pročitajte kako se kreću cene van pansionske potrošnje u Neos Marmarasu.

Cene ove godine u Marmarasu su za nijansu skuplje nego prošle godine. U beach baro-ovima frape je 4€, sokovi 3-5€, pivo 4-5€, voćna salata 5-6€. Beach bar Livas je i dalje najpopularniji, dok je za preporuku i beach bar Havana. Ukoliko planirate da idete na plažu Kalogria i beach bar Mango, da znate da se tamo pored pića plaćaju i ležaljke 2€.

Hrana: Giros i suvlaki su oko 2.5€, a najbolji se služi u Giros Alcano. Cene u restoranima variraju. Odličnu ponudu ima Restoran Itamos, gde za 6.5€ imate glavno jelo (mogućnost da birate između lignji, jela sa roštilja, musake, pasticia), salatu, i času soka, piva ili vina.

 

Što se večernjeg izlaska tiče, piće u kafićima se kreće od 3€ pa na više, dok su cene u klubovima, recimo, za koktele 10€, pivo 6€. Kafić La Piazza u "drugom centru" je obavezno mesto. Rade naše devojke, a super je stvar što uz konzumaciju pića možete da dobijete netbook računare da surfujete netom i to gratis.

Što se kupovine tiče, najpovoljnija je kupovina u marketima Arvanitidis (ulazak u Marmaras) i Masutis (na izlasku preko puta kartinga). Lidl je u mestu Nikiti, 20-ak km od Marmarasa.

Pijaca u Neos Marmarasu je četvrtkom sa širokim asortimanom proizvoda sa obližnjih njiva i farma, povrće, (cvekla, krompir, šargarepa), voće (šljiva, kajsija, lubenice, dinje), čajevi (žalfija, nana, hibiscus), sveža riba i ostali morski plodovi, garderoba, peškiri za plažu, posteljina, obuća...

Što se tiče supermarketa, Marmaras se može pohvaliti zavidnom ponudom. Iz pravca Soluna, na ulazu u Marmaras je Arvanitidis, odlicno snadbeven sa stalnim akcijama. Na izlazu iz grada, prekoputa karting piste, je Masutis, većim i sa boljim asotrimanom proizvoda. Nedaleko od Masutisa je i Oikonomu, treći supermarket u Marmarasu.

Nađite i rezervišite smeštaj u Neos Marmarasu brzo lako i jednostavno!


 

U samom mestu se nalazi i par radnji gde se mogu pazariti kožne jakne i krzno, kao i sasvim solidan broj butika sa raznoraznom garderobom. Takođe ima i knjižara i kioska na kojima se može nabaviti štampa iz Srbije, bojanke za decu, mapa Halkidikija, dopuniti kredit za mobilni telefon ili kupiti halo kartce.

U mestu postoji nekoliko pekara (gde se može pazariti svež hleb i peciva, štrudla...),  kao i naravno ne zaobilaznih fast food restorana. 

Ukoliko tragate za svezim mesom za roštilj, piletinom, svinjetinom, ili poznatom grčkomjagnjetinom, svakako Vam preporučujemo mesaru Mihalis, na ulazu u Neos Marmaras, gde je vlasnica simpatična Maria, grkinja koja je studirala u našoj zemlji tako da nećete imati problema u komunikaciji.


Još informacija o Neos Marmarasu

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Neos Marmaras 2024!