Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Kalina


Pogled na moreSAT TVIzvan centraMirna lokacija
Neos Marmaras apartmani letovanje 2023:
Vila Kalina


Gostima se sviđa zbog:

Mogućnost parkiranja u okolini

Vila ima pogled na more

Mirna lokacija

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Kalina se nalazi u blizini marine, na oko 400 metara od strogog centra Neos Marmarasa, okružena zelenilom i palmama. Od najbliže male plaže udaljena je svega oko 200 metara, od Paradiso plaže oko 550 metara, a od gradske plaže kod stadiona oko 1400 metara. Kalina je skromne B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga. Korišćenje klima-uređaja je uračunato u cenu u periodu od 29.06-28.08. U ostalim terminima, korišćenje se plaća 50€ po std/apt po smeni. Doplata je opciona i plaća se na licu mesta.

Vila Kalina je starijeg datuma, sa skromnijim nameštajem, ali su svi studiji i apartmani opremljeni novim kuhinjama i frižiderima, besplatnim bežičnim internetom za ograničen broj korisnika (sa povremenim prekidima ili otežanim povezivanjem), klima uređajem (uračunat u cenu od 29.06. do 28.08.), SAT-TV-om sa nekoliko srpskih kanala i svi, osim u prizemlju delimično, su sa pogledom na more.

Neveliki dvokrevetni i 1/2+1 studiji se nalaze na prizemlju, prvom i drugom spratu i sastoje se od dela za spavanje sa dva spojena ležaja ili manji francuski i pomoćni (skoro kao pravi) u kojem se nalazi i kuhinja, kupatilo (bez ograđene tuš kade) i velike lepe terase sa garniturom za sedenje sa pogledom na manji vrt, ostrvo Kelifos i poluostrvo Kasandru.

Četvorokrevetni apartman se nalazi na drugom spratu i sastoji se od dnevnog boravka u okviru kojeg su dva ležaja i izdvojena kuhinja, spavaće sobe sa manjim francuskim ležajem, kupatila (bez ograđene tuš kade) i prelepe velike ugaone terase sa garniturom za sedenje sa pogledom na more. Veličina studija je cca 15–18 kvm + terasa različite veličine, a apartmana cca 25 kvm + terasa. Vila 

 

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uredjaja je 3 € po danu u studiju, 6 € po danu u apartmanu.. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.095346, 23.778478.Vila Kalina cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 26.03.2023
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Neos Marmaras.