Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Korali

Neos Marmaras apartmani: Vila Korali


Gostima se sviđa zbog:

- Javni parking u blizini vile
- Klima bez doplate
- Vila ima pogled na more
- Mirna lokacija

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Korali je novi objekat u našoj ponudi Neos Marmaras apartmani. Ovu vilu smo uvrstili u ponudu pre svega zbog svoje lokacija, a namenjenja je pravim hedonistaima. Ovaj smeštaj odlikuje kombinacija kvalitetnog smeštaja, predivnog pogleda i lokacije, koja će sigurni smo, zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Vila Korali je smeštena nedaleko od centra mesta, blizu opštine i pijace. Na 200 metara od vile je mala šljunkovita plaža koju koriste gosti obližnjih vila, Paradiso plaža je udaljena 750 metara, a gradska plaža 900 metara. Restorani, pekara, prodavnice se nalaze u neposrednoj blizini, kao i javni parking i dečije igralište.

U ponudi su dvokrevetni studiji sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja kao i klasični trokrevetni studiji koji se nalaze na prvom spratu. Studiji su opremljeni rešo kuhinjom sa osnovnim posuđem, TV i klima uređajima (korišćenje BESPLATNO). Svi studiji imaju balkone sa pogledom na more. Posteljina se menja nakon petog noćenja.

Struktura smeštaja je kako sledi:
1/2+1 studio: jedna prostorija sa francuskim ležajam, kuhinja u okviru iste prostorije, kupatilo i balkon. Moguće je dodavanje pomoćnog ležaja;
1/3 studio: jedna prostorija sa francuskim ležajam i jednim standardnim ležajem, kuhinja u okviru iste prostorije, kupatilo i balkon.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.09434800, 23.78024400.Vila Korali cene 2023

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE