Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Miramare B

Neos Marmaras apartmani: Vila Miramare B


Gostima se sviđa zbog:

- Mogućnost parkiranja u okolini vile
- Vila je na plaži!
- Klima bez doplate
- Preporuka za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Hotel Miramare se nalazi na samoj plaži Paradiso beach i na nekih 800m od centra Neos MarmarasaHotel Miramare je kompleks koji se sastoji od više zgrada - bungalova u prelepo uređenom dvorištu, kojim dominiraju palme, održavani travnjaci i cvetne aleje. U pitanju je jedan te isti objekat, ali smo mi radi lakše raspodele objekat podelili na krilo "A" i krilo "B".

Hotel Miramare u svom sastavu ima izuzetno komforne studie za smeštaj dve i tri osobe, i apartmane za smeštaj četiri do pet osoba. Najbliži supermarket je udaljen 70m od kompleksa. Nadomak vile se nalazi stanica odakle nekoliko puta dnevno polazi turistički vozić i saobraća do centra Neos Marmarasa kao i do glavne gradske plaže (vozić u vansezoni saobraća nešto ređe nego u sezoni-jul/august). Cena karte u jednom pravcu iznosi 2 €, (deca do 6 godina ne plaćaju).

Miramare studija i apartmani su raspoređeni u četiri udobne i elegantne dvospratne zgrade koje se stapaju sa okolinom, i koje imaju šve sto je potrebno za ugodan boravak. Ceo kompleks hotela Miramare, koji se nalazi na samoj plaži Paradiso beach, uključuje recepciju, hol, bar, restoran i veliku prekrivenu verandu i 36 apartmana sastavljena od jedne ili dve udobne, totalno opremljene sobe, kuhinje, kupatila. Sve ovo, uključujući i prirodnu lepotu Halkidikija, sunca na Sitoniji i plavog mora u Neos Marmarasu, komfor, dobra usluga, ljubaznost i prijateljsko okruzenje koje nudimo, daće Vam zaista prijatan odmor i opravdati Vaš izbor.

Struktura smeštaja je kako sledi:

- 1/2 studio – dva standardna ležaja
- 1/3 studio – jedan francuski ležaj širine 160cm i jedan standardni ležaj
- 1/4 apartman – jedan francuski ležaj širine 160cm u sobi za spavanje, a u dnevnoj sobi jedan standardni ležaj i sofa na razvlačenje.

Napomene za smeštaj:

Jedno dete do 6 godina u zajedničkom ležaju – besplatno. U 1/3 studiu mogu boraviti najviše tri odrasle osobe i jedno dete do 6 godina. Dete od 6 - 12 god. kao četvrta osoba plaća 8€ dnevno i ima pomoćni ležaj. U 1/4 apartmanu mogu boraviti najviše četiri odrasle osobe i jedno dete do 6 godina. Dete od 6 - 12 god. kao peta osoba plaća 8€ dnevno i ima pomoćni ležaj.

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

GPS koordinate ovog objekta su: 40.10312200, 23.77635900.Vila Miramare B cene 2022

Za informacije i rezervacije pozovite
011/72 47 012, 72 39 603
Mob/Viber: 063 103 70 70


Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte pogledajte
OVDE

Upotreba klima uredjaja je bez doplate!

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas:

1. Transparentnost – bez skrivenih troškova

2. Bez troškova obrade rezervacije

3. Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

4. Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

5. Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije i provera mogućnosti izbora slobodnog smeštaja u kapacitetima.
Obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i odlaska koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su fiksni termini boravka naznačeni u cenovniku.
Da bi uštedeli i svoje i naše vreme, naročito obratite pažnju da struktura i tip smeštaja koji birate, bude u skladu brojem osoba koje prijavljujete za smeštaj tj. sa pravilima za korišćenje smeštajnih jedinica.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Nemojte propustiti priliku da rezervišete smeštaj "Vila Miramare B" na vreme!

REZERVIŠITE "Vila Miramare B" ODMAH!

odgovor na upit u roku od 24h


Prijave i informacije
Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd
011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603