Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Skrivene uvale Neos Marmarasa

 

Pored dve velike plaže gradske plaže i plaže Paradiso beach, koje se nalaze na obodima grada, Neos Marmaras ima i dve male uvale, koje se nalaze između luke i Paradiso beach. Gledano sa mora, ove uvale se nalaze levo od centra, odmah iza rta na kome je pijaca.
Prva uvala je manja, peskovito - šljunkovita sa stenama sa obe strane koji štite plažu od velikih talasa, kao i sa živopisnim podvodnim svetom. Nemojte se iznenaditi ukoliko u plićaku ribice plivaju oko Vas dok ulazite u vodu, ili da vidite po kojeg malog raka kako protrčava po plaži. Nije retkost da se na stenama nađu i ježevi, što samo govori o čistoti ove uvale. Obratite pažnju tokom plivanja jer se na nekih 10-ak metara od obale, nalazi stena koja se ne vidi, jer je vrh stene tik ispod nivoa mora. Plaža nije velika i na njoj može da stane do 10 turista. Iznad plaže se nalazi mali parkić sa borovom šumom.

Druga uvala je malo veća i nalazi se 50-ak metara udaljenosti od prve. Do nje se dolazi spuštajući se niz stepenice. Plaža je šljunkovita sa postepenim ulaskom u more. Moguće je preplivati distancu od jedne do druge uvale, što je svakako poseban doživljaj. Obe plaže su sa veoma živopisnim podvodnim svetom, tako da možete videti ribice, ježeve, rakove, školjke i po neku morsku zvezdu. Plaža je sljunkovita, bez stena, sa čistom vodom, i bez prirodne hladovine.

 

Verovatno najkompletnija ponuda smeštaja u Neos Marmarasu!Pogledajte ostale plaže na Sitoniji

 

 

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Neos Marmaras 2024!